Over deze website

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij de samenstellers van deze site streven naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. De samenstellers van deze website aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. De samenstellers van deze website zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Copyright

De samenstellers van deze website behouden zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding naar de website van molen De Volksvriend is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Cookies en webstatistieken

Op deze website wordt geen gebruik gemaakt van cookies. De webmaster van deze site maakt gebruik van webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van de website door de verschillende bezoekers. Met die informatie kan de webmaster zijn website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften.


Bronvermelding